CLIFFDROP - THE STORY BEHIND

CLIFFDROP

“WE KEEP ON ROLLIN’’

Cliffdrop is een community en een online platform in één met een buitengewone passie voor de skate en bike sport. Zo zijn wij er niet alleen voor je bij de aanschaf van een nieuw skateboard, rolschaatsen of moutainbikehelm, ook staat onze website vol met blogs over gave skatespots in Nederland, info & tips over de aanschaf van je nieuwe gear en zul je interessante info tegen het lijf lopen over bijvoorbeeld de skate en bike merken die wij vertegenwoordigen. Onze productcontent komt uit eigen hand, zodat wij zeker weten dat je een realistisch beeld bij het product krijgt.

 

Buiten een webshop met persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel, is het bij ons mogelijk om beginnersclinics te volgen in bijvoorbeeld longboarden en verkopen we in onze online shop alleen maar de beste merken op zowel skate als bike gebied. Of het nu om een paar trendy rollerskates, een slackline of mountainbike - downhill bescherming gaat, bij ons ben je aan het juiste adres. Elk jaar proberen we onze collectie steeds iets meer uit te breiden om de keuze groter te maken. Wij kiezen er voor om uitsluitend A merken aan te bieden zodat je samen met ons advies nooit een miskoop zult doen.

We komen graag je buurtfeest opvrolijken door slacklines en balanceboards mee te brengen, en is het organiseren van je kinderfeestje ook voor ons een groot feest! Niets is onmogelijk en dat willen we je toch even op het hart drukken. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Mail: info@cliffdrop.nl óf vul het contactformulier op de site in. Teveel moeite? Snappen we! Stuur dan gewoon “ff’’ een whatsappje naar 0638730879!

 

The story behind

“Van je hobby je beroep maken’’. Misschien wel een van de meest cliché opmerkingen die je maar kunt bedenken, gezien het er zo rooskleurig uit ziet maar slechts weinig mensen het ook zo ervaren. Hoe cliché het dan ook mag zijn, ik kan het moeilijk ontkennen.

Na jarenlang zoeken met wat ik precies voor mezelf wilde beginnen, kwam ik steeds weer dezelfde rode draad tegen; skaten, boarden en biken. Snowboarden, longboarden, en enduro - downhill biken. Het buiten zijn, het gevoel van vrijheid en enthousiasme wat er bij komt kijken. Het helpen van anderen door middel van advies, producten en een dienst waar ik zelf achter sta. Maar hoe ga je dat in godsnaam combineren?

Omdat er geen business model bestond waar ik mezelf mee kon identificeren (lees; kopieren) heb ik besloten om het compleet anders aan te pakken en zelf een eigen draai aan te geven.

Cliffdrop, alleen de tofste sporten onder een dak. That’s it.

 - Jesper Sanderink 

Nederlands nl
Dutch
NL