IMPALA INLINE SKATES

INLINE SKATES

Hoogwaardige trendy inline skates van het merk Impala!

Dat ook Impala niet stil zit blijkt wel na de lancering van een nieuwe collectie Inline Skates. Zoals we van Impala inmiddels gewend zijn;  retro design & kwaliteit voorop!

Impala Inlineskates

Impala Inlineskates

Impala inlineskates zijn op de markt gebracht voor vrouwen (of zelfs mannen!) die zowel rustig een stukje willen skaten als voor vrouwen die wat meer uitdaging zoeken en zelfs graag in de skateparken te zien zijn. De Inlineskates zijn gemaakt van hoogwaardig kunstof, beschikken over veters en een buckle (ratel) sluitsysteem zodat je de skates perfect kunt afstellen.

Impala
Een hip en trendy design!

De 70mm 80A wielen draaien enorm soepel door de duurzame Abec-7 lagers. Je kunt zelfs de hoek van de wielen (rocker/camber) nog veranderen mocht je dat fijn vinden. Standaard worden de wielen recht geleverd, maar de mogelijkheid bestaat dus om hier zelf nog mee te spelen. 

Impala Inlineskate
Elke inline skate beschikt standaard over 4 hoogwaardige skate wielen van 70mm. Er passen zelfs wielen van 72mm onder!


De optionele hak (rem) is uiteraard inclusief en kun je simpel op de skates monteren. En net als de Rollerskates van Impala, zijn ook haar Inline skates PETA approved Vegan, dus 100% diervriendelijk ontwikkeld.

 

Impala box
De hak (rem), imbussleutel en gebruiksaanwijzing aanwezig.

 

 

Impala inlineskates koop je bij Cliffdrop!

Ook kun je de toffe inlineskates van Impala kopen bij Cliffdrop. Je kunt ze vinden door hier te klikken. Zit je maat er niet tussen, geen probleem want we krijgen wekelijks nieuwe voorraad binnen!  Stuur daarom gerust even een mailtje naar info@cliffdrop.nl of een whatsappje door hier te klikken! 0638730879 Whatsapp Cliffdrop.

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan snel onderstaand filmpje over de inline skates van Impala! Only good vibes!

 

INTRODUCING: IMPALA INLINE SKATES from IMPALA ROLLERSKATES on Vimeo.

 

 

 

Nederlands nl
Dutch
NL