IMPALA SKATEBOARDS

Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn en wij van Cliffdrop zijn maar wat blij met deze logische en onwijs toffe stap van Impala! Dan hebben we het natuurlijk over de geheel nieuwe collectie Impala Skateboards!

 

IMPALA SKATEBOARDS COSMOS

''There is something for everyone in our new skateboard range – an assortment of shapes and sizes for skating the streets, skatepark, cruising or just fun artwork to hang on your wall'' - Impala Skateboards

Het enorme succes van de Impala Rollerskates en de Impala Inlineskates heeft zeker bijgedragen aan het ontwerp en de keuze voor deze nieuwe collectie. Want, zoals we weten, Impala staat voor hippe skatende chicks met dito gear! Het is nog steeds voor chicks en door chicks ontworpen dus reken maar dat jij hoge ogen gooit in je plaatselijke skatepark. En dat kan vanaf halverwege Juni ook met een Impala Skateboard, Impala Cruiser of zelfs Impala Longboard

 

Laagdrempelig

Laagdrempelig is een term die Impala Skateboards niet misstaat. Zo zijn de skateboards niet alleen voor gevorderden, ook kunnen de wat jongere en-of zelfs beginnende skaters erg goed uit de voeten met deze vrouw vriendelijke skatedecks. De decks zijn namelijk iets lichter dan een soort gelijk mannenmodel, waardoor ze wat wendbaarder zijn en uiteraard sneller flippen. 

Zo zie je maar dat je helemaal geen pro hoeft te zijn om met de rage van Impala mee te kunnen doen. Deze enorm prijsvriendelijke skateboards (ook cruiser en longboards) geven simpelweg erg veel waar voor hun geld. Zo zijn de decks erg goed afgewerkt, zitten er goede wielen onder en de ABEC 7 lagers doen de rest. 

Details & Artwork

Als je goed kijkt (ook als je minder goed kijkt) zul je zien dat de nieuwe skatecollectie wederom met de souplesse en unieke creatieve graphics van Impala ontworpen is. Zo zitten de skateboards namelijk vol met leuke details zoals de bekende impala stars, het subtiele Impala logo in de griptape en zelfs op de wieltjes zul je kenmerkende Impala tekentjes terug vinden. 

Impala Saturn Skateboard Detail
De leuke subtiele details waardoor je gelijk ziet waar je mee te maken hebt; Impala!

Zoals Impala met haar Rollerskates een leuke samenwerking heeft met bepaalde Art artiesten, hebben ook enkele skateboards hun graphics te danken aan bekende art artiesten. Zo heeft het Impala Saturn Skateboard haar Artwork te danken aan Robin Eissenberg, die veelal kunst maakt met vrouwelijke Alien graphics. Robin heeft samengewerkt met bedrijven als Thrasher, Apple en Netflix dus zeker niet de minste bedrijven!

Nederlands nl
Dutch
NL