IMPALA ROLLERSKATES

Rolschaatsen

In de 70’s en 80’s waren ze niet weg te denken uit het straatbeeld. In discotheken werd meer gerold dan gelopen en om de film Dirty Dancing kunnen we niet heen! Ze zijn weer terug van weggewest; rollerskates!

 Impala Rollerskates

Impala Rollerskates

Trendy en retro rolschaatsen koop je vandaag de dag van het merk Impala Rollerskates. Deze rolschaatsen zijn zowel geschikt voor de fanatieke inline skater op dansles, als voor hobby matig gebruik. En het leuke is, de Rollerskates van Impala zijn zelfs in kleine maatjes beschikbaar!

De rolschaatsen van Impala zijn verkrijgbaar in de meest hippe, trendy en retro kleurtjes waardoor je gelijk terug denkt aan vroeger. De looks mogen dan uit de 80’s komen, de techniek is van vandaag de dag! 

 

De rollerskates zijn goed gelagerd, beschikken over duurzame urethane wielen en zijn 100% diervrij, of zoals Impala zelf mooi zegt: ★ PETA-approved vegan product. Ze zien er niet alleen fantastisch uit, maar ook de kwaliteit laat niets te wensen over! Twijfel je nog? Bekijk dan snel onderstaand filmpje!

IMPALA SKATES from Paper Sea on Vimeo.

 

Impala Rollerskates koop je bij Cliffdrop.nl!

Je leest het goed, je hoeft niet eens van site te veranderen om een paar te gekke rollerskates aan te schaffen. Je hoeft alleen even op deze link te klikken! Zit je maatje er niet meer tussen in de juiste kleur? Stuur dan gerust even een whatsapp berichtje door hier te klikken (werkt de link niet - 0638730879)

We versturen kostenloos vanaf €49,95 euro en je pakketje is binnen 24u afgeleverd bij de post! 

 

IMPALA ROLLERSKATES

 

 

 

 

 

 

Nederlands nl
Dutch
NL